Često postavljena pitanja


1. Kako funkcioniše kurs?

Naš kurs pruža sveobuhvatnu i interaktivnu platformu za učenje njemačkog jezika, a evo kako funkcioniše:

Video lekcije s Lejlom Mehmedović: Kurs se temelji na visoko kvalitetnim video lekcijama koje vodi profesorica Lejla Mehmedović. Svaka lekcija pažljivo pokriva gradivo određenog nivoa prema Evropskom referentnom okviru za jezike.

Materijali za vježbanje: Kurs uključuje radnu svesku iz gramatike, kvizove, testove provjere znanja, digitalne kartice i radne listove za vježbanje vokabulara. Također, tu su i audio materijali i tekstovi za vježbanje vještine razumijevanja slušanog i pisanog teksta.

Feedback i podrška: Pored materijala, profesorica Lejla pruža podršku i analizu grešaka putem komentara ispod video lekcija. Također, možete uz dodatnu naknadu zakazati individualne časove radi vježbanja govora. Ovi individualni časovi se dodatno plaćaju i omogućuju vam personalizovanu podršku i dodatnu pažnju u razvijanju vaših jezičkih vještina.


Prednosti našeg online kursa su:

Fleksibilnost: Nema fiksnih termina nastave, pa možete učiti kad god želite. Učenje se odvija online, pristupan s bilo kojeg uređaja.

Prilagođeno vašem tempu: Nema određenog roka za završetak kursa. Možete ga završiti u svom ritmu, intenzivno ili sporije, kako vam najbolje odgovara.

Jednostavnost korištenja: Kurs ima intuitivnu i jednostavnu platformu za učenje, koju možete lako koristiti i putem telefona.

 

2. Koliko košta kurs?

📌 Kurs A1: 69 eura
📌 Kurs A2: 69 eura
📌 Kurs B1: 79 eura

Uz to, nudimo i posebne SUPER pakete koji uključuju kurs pripreme za polaganje Goethe ispita:

📌 SUPER PAKET za Njemački A1: 79 eura
📌 SUPER PAKET za Njemački B1: 89 eura

Također imamo PREMIUM paket koji obuhvata Njemački A1 do B1:

📌 PREMIUM paket za Njemački A1 do B1: 199 eura


3. Kako mogu platiti kurs?

Nudimo vam nekoliko opcija za plaćanje naših kurseva. Možete izabrati jednu od sljedećih metoda:

📌 Debitna ili kreditna kartica: Možete platiti direktno na našoj web-stranici www.dafcraft.com. Prihvaćamo različite kartice, kao što su Visa, MasterCard, American Express, i sl.

📌 PayPal: Ako imate PayPal račun, možete izvršiti uplatu koristeći tu platformu. Naša web-stranica podržava PayPal kao siguran način plaćanja.

📌 Plaćanje putem računa: Ako želite platiti putem računa, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila na [email protected]. U e-mailu navedite sljedeće informacije: ime i prezime, adresa stanovanja, država, e-mail adresa i naziv željenog kursa. Nakon što primimo vaš e-mail, poslat ćemo vam povratni e-mail s potrebnim informacijama za uplatu. Nakon što se uplata evidentira na našem računu i nakon što se registrirate na našoj web-stranici www.dafcraft.com, kurs će biti otključan za vas i moći ćete odmah početi učiti!


4. Koliko dugo imam pristup kursu nakon kupovine?

Nakon što kupite kurs, imat ćete trajni pristup svim materijalima i resursima na našoj web-stranici za učenje i ponavljanje. To znači da možete pristupiti kursu neograničen broj puta i koristiti ga onoliko dugo koliko vam je potrebno da uspješno završite kurs.


5. Kada počinje kurs?

Kurs može početi odmah! Nakon što kupite kurs, svi nastavni materijali, uključujući video lekcije, radnu svesku, kvizove, testove, vježbe, tekstove i ostale materijale, bit će vam odmah dostupni na našoj web-stranici. To znači da možete započeti učenje u bilo koje vrijeme koje vam odgovara, bez čekanja na određeni početak kursa ili pridruživanja grupi. DaF CRAFT kursevi su idealni za one koji se žele prilagoditi svom rasporedu i učiti na potpuno fleksibilan način. Sami određujete tempo učenja i možete pristupiti materijalima kad god vam je to najpogodnije.


6. Da li imam pravo na povrat novca ukoliko kurs ne bude odgovarao mojim očekivanjima?

Da. Ukoliko niste zadovoljni kursom i želite povrat novca, imate mogućnost da zatražite povrat u roku od 30 dana od dana kupovine, pod uslovom da niste pregledali više od 30% sadržaja kursa.


7. Mogu li se za vrijeme kursa vraćati na već pređeno gradivo?

Da, svakako! Za vrijeme trajanja kursa, kao i nakon završetka kursa, imate mogućnost da se vratite na već pređeno gradivo. Sva snimljena video predavanja, zadaci, kvizovi i ostali materijali ostaju dostupni za pregledavanje i ponavljanje. Na taj način možete u bilo kojem trenutku osvježiti svoje znanje i provjeriti gradivo koje želite ponoviti. Fleksibilnost u pristupu materijalima omogućava vam da učite i napredujete u skladu sa svojim tempom i potrebama.


8. Da li ću nakon završenog kursa dobiti certifikat?

Da, nakon završetka kursa dobit ćete certifikat o učešću. Certifikat možete dobiti tako što ćete se po završetku kursa javiti na adresu [email protected]. Certifikat o učešću može vam poslužiti kao dokaz da ste uspješno završili kurs njemačkog jezika i može se priložiti svom poslodavcu ili koristiti u administrativne svrhe, kao dokaz o vašem učenju njemačkog jezika.

Važno je napomenuti da certifikat o učešću nije isto što i internacionalno priznati certifikat, kao što su Goethe, ÖSD ili telc certifikati. Za polaganje takvih ispita i dobijanje internacionalno priznatih certifikata, potrebno je kontaktirati odgovarajuće institucije ili škole koje se bave tim ispitima.