Kupon od 17%: B1SUPER17
00 dana
00 sati
00 min
00 sek


Fleksibilno učenje
Možeš sam/a da biraš vrijeme, mjesto i tempo učenja. Kurs je dostupan u svakom trenutku u toku dana na tvom računaru, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu.
Profesionalna podrška

Tvoja profesorica je magistrica njemačkog jezika s dugogodišnjim iskustvom u radu na kursevima. Stojim ti na raspolaganju za bilo kakve nedoumice u vezi s gradivom. Tu sam i da ti pregledam tvoje pismene radove.

Certifikat o učešću

Na kraju kursa će tvoj trud i rad biti ozvaničen certifikatom o učešću i uspješno završenom kursu koji možeš ponosno priložiti uz svoj CV kao dokaz o učenju njemačkog jezika.

Ovaj kurs je idealan za tebe ako:


✅ trenutno imaš znanje njemačkog jezika na A2 nivou i želiš da ga proširiš

✅ želiš da se spremiš za polaganje ispita za B1 nivo radi odlaska u njemačko govorno područje

✅ želiš online kurs koji je lako koristiti i koji te ne veže za određene termine nastave

✅ želiš da se fleksibilno organizuješ, ali i da imaš podršku profesorice tokom cijelog kursa

✅ želiš da trajno zadržiš kurs u svrhu kasnijeg obnavljanja

U paket su uključeni:

Izaberi način plaćanja
i počni s učenjem još danas!

Tvoj predavač

Ja sam Lejla Mehmedović, magistrica njemačkog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju nastave na kursevima njemačkog jezika. Kao dugogodišnji predavač, uspješno sam pomogla mnogim polaznicima da postignu odlične rezultate i ostvare uspješne karijere u Njemačkoj i Austriji. Sada sam posvećena kreiranju vlastitih online kurseva kako bih svojim učenicima pružila podršku u učenju njemačkog jezika i polaganju internacionalno priznatih ispita.

Kao tvoja profesorica, bit ću tu da ti pružim podršku tokom cijelog kursa. Ako imaš pitanja ili nedoumica, slobodno me kontaktiraj putem e-maila na [email protected].

Radujem se tvojoj prijavi i prilici da ti pomognem u postizanju jezičkih ciljeva.

Naredni kursevi