Lejla Mehmedović - Vaša stručna podrška u osvajanju njemačkog jezika


Pozdrav svima! Ja sam Lejla, vaša profesorica njemačkog jezika i književnosti. Kroz godine učenja i rada na polju obrazovanja, otkrila sam svoju strast prema neformalnom obrazovanju i učenju jezika.

Zahvaljujući svojoj ulozi kao profesorica, ali i kao učenica stranih jezika, shvatila sam koliko je važno pristupiti učenju iz različitih perspektiva. To me inspirisalo da kreiram online kurseve koji su ne samo informativni, već i zabavni i jednostavni za učenje.

Moje putovanje s njemačkim jezikom započelo je na Univerzitetu u Tuzli, gdje sam sa zadovoljstvom završila bachelor i master studij, te s ljubavlju radila kao asistent s divnim studentima i mentorima koji su mi neizmjerno pomogli u profesionalnom rastu. Vrijedno iskustvo kao predavača i ispitivača na Goethe-ispitima omogućilo mi je da uspješno podržim svoje polaznike na putu do ostvarenja njihovih jezičkih ciljeva u njemačkom govornom području.

Moja ljubav prema učenju i nastavi njemačkog jezika pratila me i nakon što sam se preselila u Njemačku, gdje sam i dalje predavala na kursevima i posvetila se stvaranju vlastitih online kurseva.

Dragi moji učenici, moj cilj je prenijeti vam pozitivnu energiju i podršku kako biste postigli izvrsne rezultate i krenuli prema uspješnoj budućnosti.

Radujem se što ću vas upoznati na našim kursevima i što ćemo zajedno proširiti horizonte kroz njemački jezik i kulturu!


Srdačno,

Magistrica njemačkog jezika i književnosti